Novosti

Upucan policajac iz Vladinog osiguranja

Osumnjičeni počinio samoubojstvo!

12.10.2020., Zagreb – Jutros u 8.06 zaprimljena je dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu. Prema prvim utvrdjenim informacijama jedan policijski sluzbenik je ozlijedjen i njemu se pruza lijecnicka pomoc. Pocinitelj je pobjegao s mjesta dogadjaja, a za njim tragaju sve raspolozive policije snage. Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Nakon pucnjave na Trgu sv. Marka u kojoj je ozlijeđen policajac iz Vladinog osiguranja policija je izvijestila da je pronašla muškarca koji odgovara opisu počinitelja, a koji je počinio samoubojstvo.

“Policijski službenici na adresi Jabukovac pronašli su osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja”, kratko dodaju u MUP-u.

MUP je ranije potvrdio da je u pucnjavi na Trgu sv. Marka u ponedjeljak ujutro ozlijeđen policajac te da policija traga za počiniteljem koji je pobjegao s mjesta događaja.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić ranije je potvrdila Hini da je u ponedjeljak, 12. listopada, u 8,06 sati zaprimljena dojava o pucnjavi na Trgu svetog Marka u Zagrebu.

Prema prvim utvrđenim informacijama jedan policijski službenik je ozlijeđen i njemu se pruža liječnička pomoć.

U Vladi se doznaje da je riječ o policajcu koji je radio u njihovu osiguranju te da u vrijeme incidenta premijer nije bio u sjedištu Vlade.

Na Trgu sv. Marka, uz Vladu se nalazi i Hrvatski sabor te Ustavni sud.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button