Novosti

Crna kronika LEŽAO U JARKU MOŽE LI ODVRATNIJE?

Kombi kod Tovarnika udario pješaka i pobjegao, onda je naišao čovjek koji je učinio nešto potpuno nezamislivo

Umjesto da mu pomogne, 35-godišnjak ga je opljačkao

Na cesti između Vinkovaca i Tovarnika 19. rujna oko 18 sati 65-godišnjak iz Tovarnika kombijem je udario 57-godišnjeg pješaka. Kako piše 24sata, iako je shvatio da je udario čovjeka, vozač je pobjegao s mjesta nesreće, a pješak je pao u odvodni kanal gdje u nesvijesti nepomično ležao.

Iako ga je prvi uočio 35-godišnji muškarac iz Jarmine, on mu nije niti pomogao niti pozvao Hitnu pomoć i policiju; on ga je odlučio opljačkati. Pregledao mu je džepove i ukrao novčanik te potom i on otišao s mjesta nesreće. Sljedeći koji je naišao kasnije bio je 57-godišnjak iz Ilače koji je prolazio automobilom pored mjesta nesreće i u kanalu uočio onesviještenu i ozlijeđenu osobu.

Tek je on pozvao Hitnu pomoć i policiju. Ozlijeđeni je pješak prevezen u bolnicu, a kako kod sebe nije imao nikakve dokumente, policija je trebala prvo utvrditi njegov identitet te potom što mu se dogodilo.

Dva dana kasnije otkriven je vozač koji je udario pješaka, a tek neki dan u pritvoru se našao i 35-godišnji pljačkaš protiv kojega je podnesena kaznena prijava za tešku krađu. Kazneno je prijavljen i vozač i to za dva kaznena djela – izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći ozlijeđenom u prometu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button